• Zoals ieder jaar zijn er in juni de nodige overschrijvingen van en naar andere verenigingen.  Bij de zaterdag selectie is er niemand vertrokken. Bij de zondag selectie is Nick van Velzen overgeschreven naar TOGB, terwijl Ivo Loovens stopte, evenals Bobby Ouwendijk wegens verhuizing. Wij danken hen voor de inzet gedurende hun verblijf bij onze vereniging.

Als nieuwe leden van de zaterdag selectie kunnen wij verwelkomen:
    Chaquille Chan-Jon-Chu van Leonidas, Genna da Cruz van Leonidas, Jordy Hillebrand van Spartaan '20, Jay Jharie van Leonidas, Dean Martins Ramos Antunes van Leonidas. Daniël Paz Fontenelle van Alexandria '66, Ivo Stoetman van Gorecht, Johnny Triel van Leonidas, Rob van der Aa van Rood Wit V, Bachir Jarbouaa van Swift Boys en Frans Keijzer van Volendam.

Als nieuwe leden van de zondag selectie kunnen wij verwelkomen:
    Tahir Baspinar van GLZ/Delfshaven, Michel van Guldener van Nieuwerkerk, Billal Jemaoui van JHR, Moreno van Leeuwe van AGE-GGK, Regillio Nooitmeer van Leonidas, Sander Steenbergen van Sparta AV, Nabil Toufik van Die Haghe, Mustapha Azghari, van HOV/DJSCR, Farley van Boerum van Xerxes/DZB, Hafid Harmach van HOV/DJSCR, Achraf Lahlimi van Xerxes/DZB en Alan Reijnders van Xerxes/DZB.

Wij heten hen van harte welkom en wensen hen veel succes bij vv Hillegersberg!