• Mededelingen 7 tegen 7

Kleedkamers

Aangezien wij elke ronde 10 wedstrijden hebben zijn er kleedkamers die met 2 teams gedeeld moeten worden. Wij verzoeken in dat geval de teams om één kant van de kleedkamer te gebruiken.
    Denk er aan om waardevolle voorwerpen niet achter te laten in de kleedkamers!!
    Maak na de wedstrijd de kleedkamer met de bezem schoon.
    Volg de aanwijzingen van de wedstrijdleiding op.

Competitieinformatie

Er zijn dit seizoen 14 rondes. Poule A (8 teams) speelt een hele competitie. Poule C en B (6 teams) spelen een hele competitie plus 4 extra ronde's. Er worden aan het eind van het seizoen geen finale wedstrijden gespeeld.
    Bij een overwinning krijgt de winnaar 3 punten, de verliezer 1 punt, bij een gelijk spel krijgen beide teams 2 punten.
    Bij niet opkomen/afzeggen heeft de tegenstander met 3-0 gewonnen en krijgt de verliezer geen punten.

Mochten er in de poules teams zijn die (veel) minder of juist (veel) sterker blijken te zijn, dan houdt de organisatie de mogelijkheid open om teams van poule te laten wisselen.

Aanwezig

De spelers wordt gevraagd om minimaal 5 minuten voor aanvang van de wedstrijd op het veld te staan.
    Het is niet toegestaan de kantine met voetbalschoenen te betreden.
    De kleedkamers moeten om 23.00 uur verlaten zijn.

Spelregels

Geen slidings, geen ingooi maar intrap, alle spelhervattingen moeten binnen 4 seconden plaatsvinden, geen persoonlijk contact, bv in de rug springen etc. bij vrije trappen e.d. 4 meter afstand.
    De keeper hervat een achterbal door de bal uit te gooien. De keeper mag een terugspeelbal niet met zijn handen pakken. De keeper mag de bal niet uit z'n handen uittrappen (ook dropkick) is niet toegestaan). Wel mag hij de bal op de grond leggen en een pass geven.