• De Hillegersbergse Sportzomer (kamp 2018)

  Alweer een voetbaltoernooi zonder Nederlandse deelname, wat nu te doen? De hele zomer geen bekers om op terug te kijken, geen memorabele wedstrijden om over te praten en geen gejuich voor Nederland. Daar brengen wij verandering in! Om de leegte te vullen zal dit jaar, als uitzondering, een extra Olympische Spelen plaatsvinden op 8, 9 en 10 juni!

  Uitgenodigd voor deze spelen zijn alle jongens en meisjes van O10 t/m O13 van vv Hillegersberg. De driedaagse spelen in Burgh-Haamstede zullen Neerlands hoop weer doen gloren, het hele land zal weer in extase komen en gekluisterd aan de buis zitten terwijl de deelnemers ten strijde gaan. Atleten kunnen zich aanmelden via het formulier en zullen worden uitgenodigd voor een warmloop evenement (sponsorloop op woensdag 18 april).

  Voor deze spelen vertrekken we vrijdag 8 juni na schooltijd en zijn zondag 10 juni voor het avondeten weer thuis. Klik HIER voor de foto's van 2016.

 • Kosten voor deelname

  De kosten voor deelname bedragen € 90. Dit bedrag dient na aanmelding per omgaande te worden voldaan op rekeningnummer NL68ABNA0507172663 t.n.v. vv Hillegersberg o.v.v. kamp 2018 en volledige naam van de deelnemer.

 • Sponsorloop

  Sponsorbijdragen zijn nodig om de kosten van het kamp te dekken. Noteer jouw deelname aan de sponsorloop op woensdag 18 april alvast in je agenda! Bedenk ook alvast wie je zou kunnen vragen om jou te sponsoren. Nadere informatie over de sponsorloop volgt eind maart of begin april.

 • Aanmeldformulier kamp 2018

  Verzenden