• Wij doen mee aan de Grote Clubactie!

Jeugdleden kunnen loten verkopen, die kosten € 3,- per lot en daarvan gaat maar liefst € 2,40 naar de club.

Dit geld gebruikt de vereniging voor het betalen van het 2e kunstgrasveld; het kunstgrasveldbord in de kantine is met sponsoring nog niet voldoende gevuld om het veld te kunnen betalen.

Voor elk verkocht lot geeft de vereniging € 0,50 aan de lotenverkoper.

Dat kan aardig oplopen, bij 20 verkochte loten heb je al € 10,- verdiend! En de lotenverkoper die de meeste loten heeft verkocht wordt apart vermeld op het groene bord in de kantine.

De lotenverkoop begint op zaterdag 16 september. De verkoopboekjes zijn op zaterdag 9 september en op de zaterdagen daarna af te halen bij het wedstrijdsecretariaat in het clubhuis.

De loten worden gekocht met een eenmalige machtiging. Je hoeft dus niet met loten en geld over straat!

Ouders, leden, supporters en iedereen die de club een warm hart toedraagt: steun de club en koop loten bij onze jeugdspelers! De hoofdprijs is € 100.000,- en daarnaast vele andere prijzen te winnen.

Loten zijn nu ook ONLINE VERKRIJGBAAR via https://clubactie.nl/actie/vvHillegersberg