• Belangrijk bericht voor jeugdspelers en ouders/verzorgers over het clubtenue

Jeugdspelers krijgen gedurende het seizoen een tenue (shirt+broek) van de club in bruikleen.

Het tenue wordt verstrekt via de coaches/begeleiders van de teams en dient aan het eind van het seizoen (of eerder bij verlaten van de club) weer te worden ingeleverd bij de coach/begeleider van het team.

De speler is verantwoordelijk voor het netjes en compleet houden van het tenue. Bij kwijtraken worden de kosten in rekening gebracht.

LET OP: er worden geen tenues uitgeleend. Tenue vergeten betekent borg betalen voor een nieuw tenue (€ 35,- voor een shirt en € 10,- voor een broek).

Gebruik van het clubtenue is alleen toegestaan bij wedstrijden van vv Hillegersberg. Er mag niet in het clubtenue worden getraind.

KOUSEN

Bij het clubtenue horen blauwe vv Hillegersberg kousen van KLUPP (zwart voor keepers). Deze kunnen worden aangeschaft bij SportRich, Peppelweg 95-97, Rotterdam-Schiebroek.

Voor noodgevallen zijn op wedstrijd-zaterdagen kousen te verkrijgen bij het wedstrijdsecretariaat, kosten € 10,- per paar.

Spelers van JO11, JO10, JO9, JO8 (E- en F) spelen voor het eerst in het nieuwe vv Hillegersberg tenue. Zij krijgen éénmalig kousen van de club, die gehouden mogen worden. Dit geldt ook voor spelers van JO13 en JO12 (D), die vorig jaar JO11 (E) waren.