• Club van 50

De Club van 50 is een club van (een onbeperkt aantal) mensen die de vv Hillegersberg een warm hart toedragen. De Club van 50 dankt haar naam aan de jaarlijkse bijdrage van 50 euro.

Het doel van de Club van 50 is het ondersteunen van de vv Hillegersberg met middelen en goederen die niet behoren tot de basisbehoeften/exploitatie van de vereniging. Tot de basisbehoeften rekenen we in ieder geval, maar niet uitsluitend, zaken zoals veldhuur, gas, water, licht en voetbalmaterialen.

Het bestuur doet jaarlijks een voorstel aan de leden van de Club van 50 met betrekking tot de besteding. Het bestuur doet een suggestie voor een aantal mogelijke doelen, waarbij de leden dan kunnen aangeven, wat de voorkeur heeft. Daarnaast is er de mogelijkheid om zelf een doel te formuleren.

Recente bestedingen door de Club van 50:

2013-'14 bijdrage lichtinstallatie hoofdveld
    2014-'15 bijdrage wegklapbare pupillendoeltjes
    2015-'16 bijdrage nieuwe kunstgrasveld
    2016-'17 bijdrage nieuwe geluidsinstallatie

Aanmelden voor de Club van 50 kan bij Aart Trees (voorzitter) en Bert Hoepel (bestuurslid) of via email aan sponsorcommissie@vvhillegersberg.nl

Lid van de Club van 50 zijn:

Rob Bagchus, Ruud Boeve, Michel Gadron, Henriette Gadron, Arianne Prudhomme van Reine, Jan Overdevest, Joost van de Pavoordt, Leo Quax, Frank Oskamp, Alfons ten Velde, Bert Hoepel, Caroline Hoepel, Hein Niebuur, Edward van Hamburg, Chell van Mil, John van den Berg, Henk van der Pluijm,  Aart Trees, Sylvia Mars, Lucas Mens, Rob Burger, Frits-Jan Smit, Smalle Paulus, Bertus van Leeuwen, Hans Driever, Marjon Bisschoff, Ivonne Buijt, Gerard Dorsman, Steven Duijverman, Max Oosterhuis, Fam. van de Poel, Cees van der Welle, Bertus Wetsteijn, Pieter Kirkpatrick, Edwin van der Meer, Michel Hengstmengel en 1 anoniem.