• Bezoek Feyenoord Onder 19 in UEFA Youth League met flinke korting

De grootste talenten van Feyenoord komen in de herfstvakantie weer in actie in de UEFA Youth League. Het Onder 19-team van Feyenoord Academy neemt het in de derde groepswedstrijd op tegen de leeftijdsgenoten van FC Shakhtar Donetsk en daar kan jij bij zijn.

De Youth League is een toernooi waarin alle Onder 19-teams van de clubs die meedoen aan de UEFA Champions League tegen elkaar spelen. Feyenoord Onder 19 treft hierin dezelfde tegenstanders als Feyenoord 1. Dat zijn dus de Onder 19-teams van FC Shakhtar Donetsk, Manchester City en SSC Napoli. Het enige verschil met het eerste elftal is dat de wedstrijden van Feyenoord Onder 19 ’s middags worden gespeeld, in het Van Donge & De Roo Stadion.

Als lid van VV Hillegersberg kan je profiteren van een aantrekkelijke korting voor het bezoeken van deze YouthLeague-wedstrijd, die op dinsdag 17 oktober om 15:00 uur wordt gespeeld. Je kan met elf vrienden, familieleden of andere Feyenoord-liefhebbers (twaalf in totaal) de wedstrijd Feyenoord Onder 19 – FC Shakhtar Donetsk Onder 19 bezoeken voor de helft van de prijs. Je betaalt dan geen €60,- maar €30,- voor twaalf wedstrijdkaarten. Dat is een korting van 50 procent.

Via www.feyenoord.nl/youthleagueactie kun je gebruikmaken van deze speciale actie. Met de actiecode VVH, die je moet invoeren op deze website, kan je profiteren van de korting. Deze unieke code is exclusief voor leden van VV Hillegersberg. Een uitstekend moment om de toekomstige sterren van Feyenoord 1 in actie te zien dus!