• Aanmelden Senioren

vv Hillegersberg biedt diverse mogelijkheden om prestatiegericht of recreatief te voetballen waaronder: veldvoetbal (competitie op zondag of zaterdag), vrouwenvoetbal, recreatievoetbal (op maandagavond), 7 tegen 7 voetbal (op vrijdagavond) en wandelvoetbal voor 60-plussers (op woensdagochtend).

Voor aanmelding bij vv Hillegersberg dient u onderstaand aanmeldformulier in te vullen.

Indien er plaats is en er geen andere belemmeringen zijn ontvangt u daarna het inschrijfformulier. Op het inschrijfformulier plaats u uw handtekening. Bij het inschrijfformulier voegt u een kopie van een geldig legitimatiebewijs en een recente (digitale) pasfoto.

Indien u lid bent geweest van een andere voetbalvereniging moet op het inschrijffornulier uw KNVB realtienummer worden vermeld. Bent u minder dan 3 jaar geleden lid geweest van een andere voetbalvereniging dan is voor overschrijving akkoord nodig van de oude vereniging.

• Aanmeldformulier Senioren

Verzend