• Zondag 1 herstelt zich van onnodig puntverlies tegen Haastrecht

Zondag 1 had een week eerder onnodig verloren in en tegen Haastrecht. Met 80% balbezit maar helaas twee uitbraken en die vlogen er allebei in. Dus nu de schone taak voor het elftal van John Hoeks om de titelkoers weer op te pakken thuis tegen Blijdorp.

De dag begon met tosti’s.. heel veel tosti’s! De trainer had voor de selectie een lunch georganiseerd met tosti’s ham/kaas, kaas en vlees. Iedereen genoot als een kokmeeuw op Scheveningen.

De wedstrijd dan:

14:00 aftrap.. 14:01 strafschop Blijdorp…. De latere man of the match (keeper Bas) wist deze echter te keren en dat was meteen ook het sein aan de rest van het team dat er een schepje bovenop moest. En dat gebeurde ook! Na een half uur de 2-0 op het bord via Michel en Felix.. die beiden een dijk van een wedstrijd speelden. Na rust was het weer Michel die de wedstrijd in het slot gooide..3-0..of toch niet? 5 Minuten later dan toch daar de 3-1 van Blijdorp met nog een kleine 10 minuten op de klok…het zou toch niet..?? Nee het zou niet… na een goede steekpass van veteraan van der Velde op de hattrick-man van Guldener de alles beslissende 4-1 en de punten blijven wederom op Hillegersberg.

Zo is de bittere nasmaak van Haastrecht weggespeeld en nu op naar Cabauw uit.
    De Doelstelling nog steeds in zicht!