• Start nieuwe seizoen

De trainingen voor de meeste teams starten direct na de zomervakantie (vanaf maandag 21 augustus). De selectieteams starten iets eerder en worden daarover apart geïnformeerd door hun trainers. De voorlopige nieuwe trainingstijden staan voor zover bekend al ingevuld; de rest volgt zo spoedig mogelijk.

Diverse oefenwedstrijden staan hieronder bij PROGRAMMA. De eerste officiële wedstrijden zijn op 2 en 3 september. Zie ook de speeldagenkalender 2017-18 voor een overzicht van de rest van het seizoen.

Iedereen kan straks o.a. zijn/haar eigen KNVB wedstrijdprogramma volgen via de KNVB Wedstrijdzaken App en de (eind augustus vernieuwde) Voetbal.nl App. Beide apps werken met hetzelfde account dat gekoppeld is aan het emailadres dat in het ledenbestand staat en dus bekend is bij de KNVB.

Op 30 augustus is er een informatieavond voor alle jeugdtrainers, -coaches en -begeleiders.