• Wij zijn trots op onze vrijwilligers en bedanken hen graag voor hun inzet

Vrijwilligers die meehelpen om de vereniging draaiende te houden zijn onmisbaar en vooral onbetaalbaar! Of het nu gaat om de onderhoudsploeg, de scheidsrechters, de trainers, coaches en teamleiders, bestuurs- en commissiefuncties of om hulp bij activiteiten; iedereen draagt belangeloos bij aan het succes van de club. Vrijwilligers helpen mee het lidmaatschap van de vereniging betaalbaar te houden.

Wij willen jullie daarom heel hartelijk danken voor jullie inzet in het afgelopen seizoen. Bedankt voor jullie betrokkenheid en voor de tijd die jullie hebben vrijgemaakt. Samen zetten we de schouders onder een fijne vereniging met een goede teamgeest.

Ook komend seizoen hopen wij weer een beroep op jullie te kunnen doen. Samen kijken we ook uit naar nieuwe vrijwilligers die zich willen inzetten voor de vereniging.

Nogmaals heel hartelijk dank voor jullie inzet!
    Bestuur vv Hillegersberg